Lui Tecău şi Rojer le merge de minune împreună: au câştigat la Beijing al şaptelea titlu împreună, al doilea consecutiv după cel de la Shenzen de săptămâna trecută.

Cei doi i-au învins pe Julien Benneteau şi Vasek Pospisil cu 6-7(6), 7-5, 10-5. Celelalte turnee pe care Tecău şi Rojer şi le-au trecut în palmares anul acesta sunt: Zagreb, Casablanca, Bucureşti, ‘s-Hertogenbosch şi Washington.

rojer tecau cover

Maria Sharapova

A ieşit câştigătoare din încă o finală epică, învingând-o cu 6-4, 2-6, 6-3 pe Petra Kvitova pentru titlul de la Beijing. Este al patrulea turneu pe care Maria şi-l adjudecă în acest an, după cele de la Stuttgart, Madrid şi Roland Garros. Este, de asemenea, primul turneu pe care îl câştigă în ultimele 19 luni pe o altă suprafaţă decât zgura. De luni, Sharapova va ocupa al doilea loc în ierarhia WTA.

Novak Djokovic

Rămâne neînvins la China Open. Sârbul l-a învins pentru al cincilea titlu la Beijing pe Tomas Berdych cu un necruţător 6-0, 6-2, jucând atât de bine că până şi el a rămas uimit.

Kei Nishikori

A câştigat al doilea titlu la Tokyo din carieră şi al doilea titlu în tot atâtea săptămâni, după ce week-endul trecut ridicase deasupra capului trofeul de la Kuala Lumpur. În finală, Nishikori a trecut de Milos Raonic cu 7-6(5), 4-6, 6-4.

Leave a Reply

Your email address will not be published.