S-au stabilit sferturile la Basel şi Valencia şi sunt cât se poate de apetisante.

În Elveţia, Nadal va juca împotriva lui Borna Coric. Federer dă ochii cu Grigor Dimitrov.

Lui Rafa i-a mers până acum frumuşel la Basel. A câştigat lejer două meciuri, primul împotriva lui Bolelli, al doilea cu Herbert. A dat câteva interviuri interesante pentru mass-media elveţiană, în care a vorbit despre relaţia cu Federer („ne înţelegem, dar nu suntem prieteni”), despre optimism (nu se lasă prins de stările rele, chiar când lucrurile merg împotriva lui, pentru că a fost crescut de mic în spiritul pozitivismului) şi despre copii (vrea mai mult de doi, dar numai după ce va pune capăt carierei). În plus, s-a plimbat, în ziua liberă, la Lucerna.

10295227_10152569407766026_4225847204219012512_o

Federer a început turneul cu o victorie rapidă la Muller, pentru ca ieri să piardă primul set cu Istomin. A revenit lejer în următoarele două seturi şi astfel joacă azi cu Grigor pentru un loc în semifinale.

Celelalte sferturi de la Basel sunt Goffin vs. Raonic şi Becker vs. Karlovic.

Tot astăzi, Florin Mergea şi Dominic Inglot joacă ultimul sfert de pe tabloul de dublu, adversari fiindu-le Santiago Gonzalez/ Lukas Rosol.

La Valencia, Andy Murray şi David Ferrer continuă goana după punctele care le vor permite să fie prezenţi la Turneul Campionilor de la Londra. Deocamdată, amândoi au avut un parcurs perfect şi vor juca sferturi azi după cum urmează: Andy cu Kevin Anderson, David cu Thomaz Bellucci. Jeremy Chardy vs. Pablo Carreno Busta şi Tommy Robredo vs. Pablo Andujar sunt celelalte două sferturi.

Tecău şi Rojer sunt deja calificaţi în semifinale, unde se vor întâlni cu Mayer/Sousa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.