Una dintre cele mai călduroase zile din istoria Wimbledonului a adus o briză rece în ceea ce privește performanțele jucătoarelor noastre. Simona Halep a suferit o ieșire prematură, fiind eliminată de Jana Cepelova. Andreea Mitu a fost și ea învinsă de Olga Govortsova. Singura supraviețuitoare din contingentul feminin românesc a fost Monica Niculescu, aceasta reușind să revină de la un deficit de un set pentru a se impune în fața Monicăi Puig. Pe tabloul masculin, trio Big 4 – Rafa, Roger și Andy – a mers mai departe fără dificultăți.

20.21

Continuă seria neagră pentru jucătoarele noastre – Andreea Mitu este, și ea, out

Andreea Mitu este învinsă în două seturi, 6-1, 6-1, de Olga Govortsova.

19.56

Simona Halep eliminată de la Wimbledon

Jana Cepelova a produs cel mai mare upset de până acum de pe tabloul feminin, învingând-o pe Simona Halep. Simona a pierdut cu 7-5, 4-6, 3-6. Meciul a durat peste două ore. Este cea mai prematură eliminare a Simonei de la un Grand Slam în 2015.

19.23

Bouchard out

Finalista de anul trecut, Eugenie Bouchard, este eliminată de Ying-Ying Duan în două seturi.

19.21

Monica Niculescu revine de la un deficit de un set și o învinge pe Monica Puig

Monica Niculescu s-a calificat în runda a doua la Wimbledon cu o victorie în trei seturi, 5-7, 6-3, 6-1.

17. 26

Vintage Rafa apare pe Terenul 1, îl ține la respect pe Bellucci

Backhandul lui Rafa Nadal a lucrat la cote maxime în meciul cu Thomaz Bellucci. La fel serviciul, forehandul și jocul la fileu. Rafa are un start cât se poate de bun la Wimbledon 2015, cu o victorie confortabilă în trei seturi împotriva lui Thomaz. Următorul oponent al spaniolului: Dustin Brown, care anul trecut l-a învins în primul tur la Halle.

17.15

Roger Federer a jucat și s-a jucat cu Damir Dzumhur

Trendul victoriilor fulger continuă pe Centre Court. Roger s avut nevoie de doar 1 oră și 7 minute pentru a-și obține pașaportul pentru turul doi. Elvețianul îl învinge pe Dzumhur cu 6-1, 6-3, 6-3.

15.45

Petra Kvitova trece în runda următoare în 35 de minute

Vă vine să credeți? Spectatorii de pe Centre Court nici n-au avut timp să realizeze că în fața lor s-a jucat un meci. Campioana de anul trecut, Petra Kvitova, o învinge pe Kiki Bertens cu 6-1, 6-0. În tot meciul, Petra a pierdut un singur punct pe propriul serviciu.

Citește toate articolele despre Wimbledon 2015 pe pagina dedicată turneului.

About The Author

Dana Maria este consultant în management şi editorul site-ului livingtennis.ro. Primele rachete de tenis le-a primit la patru ani. Le păstrează şi acum. O puteţi urmări pe Twitter la @DanaDogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.