Monica Niculescu a învins-o pe Kristyna Pliskova în două seturi, 6-3, 7-5, și se califică în optimi la Wimbledon. Pe tabloul feminin au trecut mai departe și Caroline Wozniacki, Garbine Muguruza, Madison Keys. În schimb, Petra Kvitova, campioana de anul trecut, a fost eliminată de Jelena Jankovic. De pe tabloul masculin a părăsit competiția Jo-Wilfried Tsonga, învins de Karlovic. Roger Federer și Andy Murray s-au calificat în optimi, fiecare având nevoie de patru seturi pentru a trece de adversar.

19.58

Campioana en titre eliminată

Jelena Jankovic o învinge pe Petra Kvitova în trei seturi, 3-6, 7-5, 6-4.

17.40

Federer în optimi

Federer a pierdut primul set la această ediție a Wimbledonului, dar elvețianul trece până la urmă de Sam Groth cu 6-4, 6-4, 6-7, 6-2. 16.59

Meciul giganților cu serviciu puternic se termină cu victoria lui Cilic

Cilic încheie cu 12-10 în decisiv meciul împotriva lui Isner.

16.45

Radwasnka ajunge și ea în optimi

Aga nu se complică foarte mult cu Dellacqua, de care trece în două seturi, 6-1, 6-4.

15.26

Monica Niculescu o învinge pe Kristyna Pliskova

Monica a salvat cinci mingi de set la 4-5, în setul doi, reușind apoi să realizeze breakul decisiv. Cu această victorie, obținută în două seturi, 6-3, 7-5, Monica se califică în optimi de finală.

Citește toate articolele despre Wimbledon 2015 pe pagina dedicată turneului

About The Author

Dana Maria este consultant în management şi editorul site-ului livingtennis.ro. Primele rachete de tenis le-a primit la patru ani. Le păstrează şi acum. O puteţi urmări pe Twitter la @DanaDogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.