Conform contului de Twitter @PabloBoschG, Rafael Nadal a fost externat astăzi după operaţia de apendicită făcută pe 3 noiembrie. Nadal a spus că totul a mers bine, dat fiind faptul că a fost „o intervenţie chirurgicală simplă, obişnuită.” Conform declaraţiilor echipei de medici, Rafa se poate reîntoarce la antrenament după o lună. 

Nadal a declarat reporterilor care l-au aşteptat la ieşirea din spitalul barcelonez, Quiron Teknon, unde a fost efectuată intervenţia, că „obiectivul lui este să ajungă acasă” şi că nu va face judecăţi de valoare acum în ceea ce priveşte sezonul 2014.

„Tocmai ce am ieşit din spital după o zi şi jumătate şi sunt aici pentru a vă saluta şi a vă mulţumi pentru interesul pe care l-aţi arătat în ceea ce  priveşte recuperarea mea, sunt bine. Când mă voi simţi suficient de întremat pentru a vorbi, vom judeca ceea ce s-a întâmplat în acest an şi ceea ce urmează pentru la anul”, a declarat Rafa.

About The Author

Dana Maria este consultant în management şi editorul site-ului livingtennis.ro. Primele rachete de tenis le-a primit la patru ani. Le păstrează şi acum. O puteţi urmări pe Twitter la @DanaDogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.