Conform anunţului făcut de Rafael Nadal pe pagina lui de Facebook, spaniolul s-a retras de la US Open. Declaraţia completă a lui Nadal sună astfel:

„Îmi pare foarte rău să anunţ că nu voi putea juca acest an la US Open, un turneu la care am jucat 3 finale consecutive la ultimele mele participări. Sunt sigur că înţelegeţi că acesta este un moment foarte dificil pentru mine deoarece acesta este un turneu pe care îl iubesc şi de la care am amintiri extraordinare din partea fanilor, a meciurilor din sesiunea de seară, atât de multe lucruri… Nu sunt prea multe lucruri pe care le pot face acum, în afară de a accepta situaţia şi, ca de obicei, de a munci din greu pentru a putea să concurez la cel mai înalt nivel în momentul în care voi reveni”.

Este al doilea titlu de Grand Slam pe care spaniolul nu poate să îl apere din cauza problemelor de sănătate, după cel obţinut la Wimbledon în 2008. Nadal suferă din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte, care l-a împiedicat să participe atât la Toronto, cât şi la Cincinnati.

About The Author

Dana Maria este consultant în management şi editorul site-ului livingtennis.ro. Primele rachete de tenis le-a primit la patru ani. Le păstrează şi acum. O puteţi urmări pe Twitter la @DanaDogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.