Am lansat Living Tennis, un site despre tenisul trăit. Adică despre tenis văzut prin lentila experienţelor de spectator, cu bunele şi cu relele ei.

În tenis, evenimentele se consumă rapid, douăzeci şi patru de ore din douăzeci şi patru, iar lucrurile se schimbă cât ai pocni din degete.  Living Tennis nu are intenţia să ofere instantanee care să surprindă fiecare moment în care cineva a pocnit din degete, deşi ori de câte ori apare o ştire demnă de atenţie, ea va fi inclusă fie în secţiunea News, fie în  Short Matters

Tennis Player Legs and Shadow

Însă acele lucruri care contează, poveştile care  rămân în memoria noastră, a publicului, mult după ce un meci se va fi jucat şi un turneu îşi va fi găsit câştigătorul, îşi vor găsi cu precădere loc aici şi veţi citi despre ele în principal în Long Points. Asupra acestora, Living Tennis se va apleca mereu cu aceeaşi încântare, scriind despre ele nu din perspectiva unui comentator atotştiutor, ci din perspective multiple, compuse, asemenea unui joc de lego, din piese care se inspiră din artă, ştiinţă, tehnologie, filozofie, istorie, psihologie, sociologie şi chiar antropologie sau film.

The Challenge este rezervat pentru acele lucruri care ne fac să zâmbim, să ridicăm din umeri a mirare sau pur şi simplu ne uimesc. Nu în cele din urmă, turneele care ţin capul de afiş în fiecare săptămână au un loc separat şi sunt de găsit în secţiunea This Week.

Acestea fiind zise, tot ce îmi rămâne de spus este: Please enjoy!

Dana Maria Dogariu  

 

About The Author

Dana Maria este consultant în management şi editorul site-ului livingtennis.ro. Primele rachete de tenis le-a primit la patru ani. Le păstrează şi acum. O puteţi urmări pe Twitter la @DanaDogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.