WTA

BRD Bucharest Open – Bucureşti

Primul turneu WTA organizat în România se desfăşoară la Arenele BNR cu participarea Simonei Halep, principală favorită la titlu. Detalii despre turneu aici.

Nurnberger Gastein Ladies – Bad Gastein

Pe zgura de la Bad Gastein se înfruntă nume interesante precum Andrea Petkovic, Elina Svitolina, Camila Giorgi, Carla Suarez Navarro şi Sara Errani.

ATP

Hall of Fame Tennis Championships – Newport

Tenisul american este inextricabil legat de terenurile de iarbă de la Newport Casino. În prezent, la Newport se desfăşoară singurul turneu de tenis profesionist care se mai joacă încă pe iarbă în Statele Unite. Tot aici se află International Tennis Hall of Fame & Museum. Printre jucătorii înscrişi pe tabloul de concurs anul acesta se numără John Isner, Ivo Karlovic şi deţinătorul titlului, Nicolas Mahut.

SkiStar Swedish Open – Bastad

Un turneu cu o amplă participare din partea spaniolilor: Ferrer, Verdasco, Robredo, Carreno-Busta. Victor Hănescu este şi el prezent pe tablou.

MercedesCup – Stuttgart

Fabio Fognini este favoritul principal. La simplu, îi mai regăsim şi pe Bautista Agut, precum şi pe cei doi Lopez, Feliciano şi Guillermo Garcia. Gazdele sunt reprezentate de Philipp Kohlschreiber. Draganja şi Mergea joacă pe tabloul de dublu.

Din 2015, MercedesCup se va juca pe iarbă.

About The Author

Dana Maria este consultant în management şi editorul site-ului livingtennis.ro. Primele rachete de tenis le-a primit la patru ani. Le păstrează şi acum. O puteţi urmări pe Twitter la @DanaDogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.