Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău se simt bine pe hard-ul de la Toronto. Au trecut şi de echipa Michael Llodra şi Nicolas Mahut cu 7-6(1) 6-1 şi în seara asta joacă împotriva favoriţilor numărul 2, Alexander Peya şi Bruno Soares.

În schimb, la simplu, au picat favoriţii cu trosnete şi duduieli. După maratonul contra lui Monfils, Nole a fost învins de Tsonga, fapt nemaivăzut în întâlnirile celor doi de ceva vreme. Francezii se pare că au găsit soluţia de a-i face faţă lui Djokovic. Unul îl toacă bine, iar cel care se nimereşte să joace în turul următor cu el îi dă lovitura finală.

Tsonga va juca în sferturi cu Murray, care n-a mai apucat să joace ieri, pe motiv că Richard Gasquet n-a mai pus piciorul pe teren din motiv de accidentare. Anderson vs. Dimitrov este al doilea sfert de finală de pe partea superioară a tabloului. Anderson i-a venit de hac iar lui Wawrinka (o mai făcuse şi în primăvară, la Indian Wells), în timp ce Dimitrov a supravieţuit unui meci de trei seturi cu veteranul Robredo.

Pe partea de jos a tabloului se vor întâlni Raonic vs. Lopez, care l-a eliminat pe Berdych. Sărbătoritul zilei de azi, Federer a lăsat să-i scape şase puncte de meci pe care le-a avut în al doilea set, la 5-4, în meciul cu Cilic. Până la urmă a câştigat în trei seturi 7-6(5) 6-7(3) 6-4, reuşind să termine meciul înainte să vină ziua sa. Urmează pentru el Ferrer.

La Montreal a ploat la propriu iar, dar a plouat şi la figurat cu favorite eliminate. Au rămas neatinse Serena Williams şi prietena ei bună, Caroline Wozniacki, care au trecut uşor de adversare şi vor disputa împreună primul sfert de finală. Sharapova, însă, n-a mai găsit reţeta supravieţuirii în trei seturi, aşa că a fost trimisă către Cincinnati de Carla Suarez Navarro. Carla joacă în sferturi cu Venus Williams, care a trecut de Kerber.

Fostele prietene, Azarenka şi Radwanska, se văd la faţă în alt sfert de finală. S-ar putea să iasă cu scântei. Coco Vandeweghe pare că şi-a propus să elimine la rând toate sârboaicele din calea ei. După ce a bătut-o pe Ana Ivanovic, Vandeweghe i-a aplicat acelaşi tratament şi Jelenei Jankovic, pe care a învins-o în trei seturi. Va juca sfert de finală cu Makarova, care a scos-o din turneu pe Petra Kvitova.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.