Toți în alb, dar fiecare altfel. Wimbledonul este, probabil, cel mai dificil Grand Slam din punctul de vedere al designerilor de echipamente, bineînțeles din cauza regulii „all white” la care All England Club ține ca la ochii din cap. Vestea bună este că, așa cum se întâmplă în cazul oricărei restricții, limitarea duce până la urmă la și mai multă creativitate. Ceea ce pare că va fi cazul și la această ediție a celui mai prestigios Grand Slam. Imaginile care au fost date publicității până în prezent cu echipamentele pe care jucătoarele și jucătorii le vor purta promit mult.

Simona Halep arată, în outfitul pregătit de Adidas pentru ea, sobru și sofisticat, în timp ce rochia Jelenei Jankovic pare a candida la titlul de cel mai reușit echipament feminin de la Wimbledon în acest an. În ceea ce le privește pe Serena Williams și Maria Sharapova, deși știm ce echipamente vor îmbrăca, nu avem încă fotografii cu ele purtând outfiturile respective.

Nike a dat, însă, publicității, echipamentul lui Roger Federer, care arată, în același timp, classy și fresh. De asemenea, știm ce echipament va purta Rafael Nadal, deși, la fel ca în cazul Mariei și al Serenei, va trebui probabil să așteptăm până la primul meci pentru a vedea cum arată acesta purtat efectiv. În fine, Novak Djokovic, Andy Murray, Jo-Wilfried Tsonga și Tomas Berdych au pozat deja în outfiturile pe care le vor îmbrăca începând de luni.

Mai jos, facem preview-ul complet pentru moda la Wimbledon 2015. Începem cu doamnele, iar apoi trecem la domni.

Ladies

Simona Halep (Adidas)

Moda la Wimbledon 2015Ana Ivanovic (Adidas)

Moda la Wimbledon 2015

Moda la Wimbledon 2015Caroline Wozniacki (Adidas)

Moda la Wimbledon 2015
Moda la Wimbledon 2015

Agnieszka Radwanska (Lotto)

Moda la Wimbledon 2015

Moda la Wimbledon 2015Jelena Jankovic (Fila)

Moda la Wimbledon 2015
Moda la Wimbledon 2015

Venus Williams (EleVen)

Moda la Wimbledon 2015Alize Cornet (Lacoste)

Moda la Wimbledon 2015Gentlemen

Roger Federer (Nike)

On court

Moda la Wimbledon 2015

Moda la Wimbledon 2015Off court

Moda la Wimbledon 2015Antrenament

Moda la Wimbledon 2015Rafael Nadal (Nike)

Moda la Wimbledon 2015

Moda la Wimbledon 2015

Rafa Nadal 2Jo-Wilfried Tsonga (Adidas)

Moda la Wimbledon 2015Tomas Berdych (H&M)

Moda la Wimbledon 2015Novak Djokovic (Uniqlo)

Moda la Wimbledon 2015Andy Murray (Under Armour)

Moda la Wimbledon 2015

About The Author

Dana Maria este consultant în management şi editorul site-ului livingtennis.ro. Primele rachete de tenis le-a primit la patru ani. Le păstrează şi acum. O puteţi urmări pe Twitter la @DanaDogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.