A-nceput Monte Carlo, primul turneu mare care se joacă pe zgură. Marea noutate este faptul că Roger Federer is back. După doi ani, în care a decis să nu se arate prin Principat, Roger a revenit, şi nu oricum, ci cu o declaraţie de iubire faţă de zgură, pe care a postat-o pe Twitter. Tot de la el şi tot de pe Twitter, ştim că eleveţianul va debuta miercuri.

Foto: Monte-Carlo Rolex Masters

Foto: Monte-Carlo Rolex Masters

 Marea întrebarea a turneului este dacă Novak va reuşi să îl bată şi anul acesta pe Rafa, presupunând că amândoi se vor califica în finală. Novak se află pe aceeaşi parte a tabloului cu Roger. În sfertul său de tablou, sârbul îi are pe Berdych şi Dolgopolov, în timp ce Federer este în acelaşi sfert cu Tsonga. De partea cealaltă, toată lumea se aşteaptă la o semifinală între Rafa şi Stan, care, de altfel, s-au şi antrenat împreună. Judecând după zâmbete, câştigătorul şi finalistul de la Australian Open, par a se fi simţit de minune.

About The Author

Dana Maria este consultant în management şi editorul site-ului livingtennis.ro. Primele rachete de tenis le-a primit la patru ani. Le păstrează şi acum. O puteţi urmări pe Twitter la @DanaDogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.