Serena Williams d Sara Errani 63 60

Ce se poate întâmpla zilele astea pentru ca Serena Williams să nu iasă câştigătoare dintr-un meci? Fie Serena îşi sapă singură groapa şi cade în ea, fie adversara ei are o zi absolut ieşită din comun.

Astăzi nu s-a întâmplat nici una, nici alta. Deşi Serena a fost departe de o formă sclipitoare la începutul meciului cu Sara Errani, deznodământul finalei jucate de ea la Roma împotriva eroinei locale a fost acelaşi pe care îl prevedeam cu toţii. Serena a câştigat, devenind prima jucătoare care îşi trece în palmares trei titluri anul acesta.

Serena

 

Meciul a durat o oră şi 11 minute, dintre care 51 de minute s-au consumat în primul set. În acesta, Serena a avut un raport de 16 lovituri câştigătoare la 16 erori neforţate. Setul doi, în care Errani a dispărut pur şi simplu din meci, a durat 21 de minute.

Este al 11-lea tiltu pe zgură al Serenei şi al 60-lea din carieră.

Stats Serena

În precedentele două dăţi când ea a câştigat la Foro Italico (2002, 2013), a ridicat deasupra capului şi trofeul de la Roland Garros.

Serena are acum un bilanţ de 53-2 pe zgură din 2012, ea pierzând în acel an în primul tur la Roland Garros  (în faţa lui Virginie Razzano) şi anul acesta la Charleston (împotriva Janei Cepelova).

Foto via Tennis TV.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.