La Atlanta, John Isner şi-a apărat titlul obţinut anul trecut, după ce a câştigat cu scorul de 6-3, 6-4 finala cu Dudi Sela. Campionii de la dublu de la Wimbledon, Vasek Pospisil şi Jack Sock au dat din nou lovitura, câştigând şi titlul de la Atlanta, cu o victorie 6-3, 5-7, 10-5 în faţa perechii americane Steve Johnson şi Sam Querrey.

Pablo Cuevas a ieşit victorios în faţa lui Tommy Robredo, care apăra titlul de la Umag. Meciul a fost decis în două seturi, câştigate de Cuevas 6-3, 6-4. Venit din calificări, uruguaianaul a trebuit să joace duminică şi semifinala amânată de sâmbătă din cauza ploii. În semifinală l-a învins pe favoritul numărul unu, Fabio Fognini. Cu punctele adunate la Umag, Cuevas ajunge pe locul 40, cel mai înalt ocupat în cariera sa.

Un alt Pablo, Andujar, l-a învins pe Juan Monaco în finala de de la Gstaad cu 6-3, 7-5.

La Baku, Elina Svitolina şi-a apărat titlul câștigat anul trecut, după ce a învins-o pe Bojana Jovanovski cu 6-1, 7-6(2).

Peng Shuai a devenit campioana ediției inaugurale a turneului de la Nanchang. Adversara lui Shuai în finală a fost o adolescentă chinezoaică de 18, Liu Fangzhou, aflată pe locul 422 în ierarhia mondială la începutul săptămânii trecute.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.