TecauLa Washington, Tecău şi Rojer au câştigat al cincilea titlu ca echipă, după o victorie obţinută în două seturi, 7-5 6-4, împotriva lui Sam Groth şi Leander Paes. În 2014, echipa româno-olandeză a mai câştigat la Zagreb (indoor hard), Casablanca, Bucureşti (zgură) şi ‘s-Hertogenbosch (iarbă). Este al 21-lea titlu câştigat de Horia Tecău în întreaga carieră.

Tot la Washington, Milos Raonic l-a învins pe compatriotul Vasek Pospisil cu 6-1 6-4. Este al şaselea titlu ATP obţinut de Raonic şi primul într-un turneu de 500 de puncte. Cu noile puncte adăugate, Milos a mai urcat un loc în ierarhia mondială, de pe şapte pe şase.

La Kitzbühel, David Goffin a câştigat primul său titlu ATP, după ce l-a învins pe Dominic Thiem 4-6 6-1 6-3 în ultimul meci pe zgură al acestui sezon.
Serena Williams is back. În finala de la Stanford jucată împotriva lui Angelique Kerber, ea a revenit de la 1-5 în primul set pentru a câştiga meciul cu 7-6(1) 6-3. Este al patrulea titlu câştigat de Serena anul acesta şi al 61-lea din carieră. În Cursa pentru Singapore, Williams a urcat două locuri, de pe 6 pe 4, primele trei clasate fiind Maria Sharapova, Simona Halep şi Li Na.

Svetlana Kuznetsova este şi ea back. Sveta a reuşit să pună mâna pe primul său titlu WTA în patru ani, învingând-o pe Kurumi Nara cu 6-3 4-6 6-4 la Washington.

Fotografii: Citi Open

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.