Probabil că atunci când aud că vor merge la un meci al lui Fognini, arbitrii de linie fac un mini atac de cord, glumea cineva pe Twitter.

Ei bine, Fabio nu a dezamăgit nici astăzi, în meciul cu Dolgopolov. Hachiţosul şef din ATP (fără supărare, Ernie) a apelat la tot arsenalul posibil:

1. Luatul în gură cu arbitrii. De data asta, victima a fost chiar cel mai iubit şi zâmbăreţ arbitru internaţional, Mo himself, care şi-a apărat şi el blazonul cum a putut mai bine, încercând să nu se lase impresionat prea tare de ameninţările lui Fab.

 

 

 

 

2. Umilirea fizioterapeutului. Fog i-a reproşat trainerului, care îi explica faptul că nu poate să obţină un medical timeout pentru o accidentare pre-existentă, că acesta nu înţelege care este problema de care el suferă. Fog a terminat meciul făcându-şi masaj singur.

3. Mersul în silă pe teren. La începutul setului doi, Fog se plimba pe teren de parcă ieşise cu câinele în parc.

 

4. Pârâtul spectatorilor din tribune. Supărat din cauza dezaprobărilor venite din parte tribunei, Fog a cerut arbitrului de scaun ca forţele de ordine să-l muştruluiască pe un spectator care i-a adresat „cuvinte rele”.

5. Alungarea cameramanilor. Sâcâit de faptul că omul cu camera se apropiase prea mult de faţa lui, Fab a protestat, răzând nervos şi uşuind camera ca pe o gâscă agasantă.

6. Aplauze ironice ale execuţiilor adversarului. 7. Terciuirea rachetei.

 

Meciul s-a încheiat cu scorul de 75 46 63 pentru Dolgopolov şi cu o mare curiozitate. Urmează Roma. Oare ce mai poate inventa Fabio next?

 

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.