Turneul Premier de la Stuttgart, Porsche Tennis Grand Prix, porneşte la drum săptămâna asta, cu Agnieszka Radwanska, Simona Halep, Petra Kvitova, Angelique Kerber, Jelena Jankovic, Maria Sharapova, Dominika Cibulkova şi Sara Errani. Este primul turneu pe care Simona îl joacă de când a ajuns numărul cinci mondial. Eroina Fed Cup, Sorana Cîrstea, este şi ea pe tablou. Maria Sharapova, deţinătoarea trofeului de la Stuttgart şi în 2013, şi în 2012,  încearcă să câştige pentru prima dată în carieră un turneu WTA de trei ori la rând.

Sharapova (7)

Tot săptămâna asta, fetele joacă şi în Maroc, la Marrakech. Evenimentul face parte din categoria International şi este singurul turneu WTA din Africa. Daniela Hantuchova este favorita numărul unu, iar pe tablou se regăsesc şi jucătoarele noastre, Alexandra Dulgheru şi Alexandra Cadanţu.

Jucatoare Maroc

About The Author

Dana Maria este consultant în management şi editorul site-ului livingtennis.ro. Primele rachete de tenis le-a primit la patru ani. Le păstrează şi acum. O puteţi urmări pe Twitter la @DanaDogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.