Vestea bună a zilei de azi vine de la Irina-Camelia Begu, care a reușit o victorie frumoasă împotriva Lesiei Tsurenko. Irina se va întâlni în turul următor cu Maria Sharapova. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au trecut și ei mai departe, după ce adversarii lor s-au retras. Novak Djokovic l-a învins în trei seturi pe Jarkko Niemienen. Kei Nishikori, favoritul numărul cinci, a fost nevoit să se retragă din turneu, din cauza unei recidive a accidentării suferite la Halle. Serena Williams și Stan Wawrinka au încheiat și ei ziua cu victorii, în timp ce Ana Ivanovic a fost elimiantă de Bethanie Mattek-Sands.

18.00

Irina-Camelia Begu câștigă un meci maraton cu Lesia Tsurenko

Două ore și 45 de minute de luptă crâncenă au fost necesare pentru a decide soarta meciului dintre Irina și Lesia. Până la urmă, Irina, care s-a mobilizat exemplar către sfârșitul partidei, a câștigat în trei seturi, 7-5, 6-7, 7-5, asigurându-și astfel un loc în turul trei, unde o va întâlni pe Maria Sharapova.

17.18

Maria Sharapova – fără emoții în turul trei

Terenul 2 a fost de bun augur pentru Maria. Sharapova a învins-o în două seturi, 6-3, 6-1, pe Hogenkamp.

16.43

Novak Djokovic îl învinge pe Jarkko Nieminen

Ultimul Wimbledon al lui Jarrko se termină cu o înfrângere în trei seturi la numărul unu mondial. Djokovic merge în turul trei fără să fi pierdut până acum vreun set. Următorul lui adversar: Bernard Tomic.

15.26

Rojer și Tecău se califică în runda următoare

Adversarii lor, Klizan/Rosol, s-au retras în setul unu, la scorul de 0-3.

Citește toate articolele despre Wimbledon 2015 pe pagina dedicată turneului

About The Author

Dana Maria este consultant în management şi editorul site-ului livingtennis.ro. Primele rachete de tenis le-a primit la patru ani. Le păstrează şi acum. O puteţi urmări pe Twitter la @DanaDogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.