Irina-Camelia Begu s-a oprit în fața Mariei Sharapova, în timp ce Tecău și Rojer au mers mai departe în proba de dublu. Pe tabloul de simplu masculin, Djokovic și Wawrinka s-au calificat în optimi cu victorii în trei seturi, în timp ce Nick Kyrgios l-a învins pentru prima dată pe Milos Raonic.

18.49

Irina-Camelia Begu rămâne cu turul trei

Irina i-a dat o replică frumoasă Mariei Sharapova pe parcursul setului unu și în finalul setului doi. În primul set, Irina a realizat breakul încă din debut, însă Sharapova a revenit pentru a egala imediat situația la game-uri. Până la 4-4 s-a jucat un tenis echilibrat, Irina reușind să o țină pe Sharapova la distanță pe propriul serviciu. Maria a reușit, însă, breakul în game-ul 10 pentru a lua primul set. Debutul setului doi a aparținut în totalitate Sharapovei, care a reușit, pe fondul unei scăderi în intensitate a Irinei, să se desprindă la 5-0. Numărul patru mondial a servit pentru setul doi și pentru meci la 5-1, însă, jucând un tenis agresiv, bine calibrat, Irina a reușit să realizeze breakul pentru 2-5, break consolidat mai apoi cu un tenis autoritar. La 5-3, servind din nou pentru a încheia meciul, Sharapova nu a mai ezitat, încheind partida într-o oră și 22 de minute.

17.14

Kyrgios îl învinge pentru prima dată pe Raonic

Nick Kyrgios a revenit de la un deficit de un set pentru a obține o victorie în patru seturi, 5-7, 7-5, 7-6, 6-3, împotriva lui Milos Raonic. Înaintea acestei partide, Milos adunase două victorii consecutive în fața lui Kyrgios, dintre care ultima obținută chiar la Wimbledon, în sferturi, anul trecut.

17.07

Wawrinka trece de Verdasco

Stan se califică în optimi cu o victorie în trei seturi, 6-4, 6-3, 6-4, în fața spaniolului.

17.06

Dimitrov continuă tendința negativă, pleacă acasă

Semifinalistul de anul trecut a fost eliminat în trei seturi de Richard Gasquet.

About The Author

Dana Maria este consultant în management şi editorul site-ului livingtennis.ro. Primele rachete de tenis le-a primit la patru ani. Le păstrează şi acum. O puteţi urmări pe Twitter la @DanaDogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.