Nume sonore ieşite din turneu

Monfils, care a pierdut, cu un pic de dramă în tiebreak-ul setului doi, la Pablo Carreno Busta – 63 76(6) –  şi Dolgoplov, căzut din starea de graţie pe care a arătat-o în America, bătut de Gabriel Garcia-Lopez (61 75).

Meciuri fără emoţii

Federer a dat un master class în faţa lui Stepanek, cu 100% puncte de break salvate şi 100% puncte de break câştigate, încheind rapid meciul contra cehului cu 61 62. Wawrinka a dat şi el un master class în faţa lui Cilic, pe care l-a bătut în 45 de minute, 60 62, câştigând 91% din punctele jucate cu al doilea serviciu.

Revenirea zilei

Dimitrov, după ce a fost condus de Ramos, într-un meci care a produs multe lovituri spectaculoase din partea bulgarului şi în care Dimitrov a reuşit un forehand din alergare în lung de linie mai nadalian decât originalul.

Faza zilei

Primul meci pe zgura de la Monte Carlo al lui Nadal ar fi fost unul de rutină dacă nu s-ar fi întâmplat faza de mai jos.


Video: Tennis TV

Şi în cazul în care Gabashvili nu ar fi început foarte inspirat, executând forehand după forehand wow şi făcând break încă din începutul meciului; iar pe teren nu s-ar fi rătăcit un fluture; iar arbitrul de scaun, Pascal Maria, nu l-ar fi penalizat pe numărul unu mondial cu primul serviciu, pentru încălcarea timpului regulamentar dintre puncte, atunci când Rafa servea în setul doi pentru a salva un punct de break, ceea ce de altfel nu i-a reuşit. Până la urmă, spaniolul a câştigat cu 64 61, iar mâine joacă împotriva lui Seppi.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.