Roger Federer, care s-a retras din finala Turneului Campionilor de la Londra acuzând dureri de spate, va juca până la urmă în finala Cupei Davis împotriva Franţei.

Vineri, Federer debutează împotriva lui Monfils, ultima întâlnire dintre cei doi fiind celebrul sfert de finală de la US Open din acest an, în care elveţianul a revenit de la 0-2 la seturi, salvând două mingi de meci. Head-to-head-ul între cei doi este 8-2 pentru Federer.

Finala de la Lille va debuta cu partida dintre Tsonga şi Wawrinka. Francezul conduce în întâlnirile directe cu 3-2, ultima partidă între Jo şi Stan având loc anul trecut la Madrid, fiind câştigată de Wawrinka.

Meciul de dublu de sâmbătă se va disputa între echipa Benneteau/Gasquet şi Chiudinelli/Lammer.

Duminică revine pe teren Federer pentru meciul cu Tsonga, iar ultima partidă va avea loc între Monfils şi Wawrinka. Cu Tsonga, Federer are un head-to-head de 11-5, în timp ce scorul întâlnirilor directe între Gael şi Stan este 2-2. Ultima dată cei doi s-au întâlnit în 2011.

About The Author

Dana Maria este consultant în management şi editorul site-ului livingtennis.ro. Primele rachete de tenis le-a primit la patru ani. Le păstrează şi acum. O puteţi urmări pe Twitter la @DanaDogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.