Simona Halep d Petra Kvitova 67(4) 63 62

Simona Halep a revenit de la un deficit de un set şi 1-3 la game-uri pentru a câştiga semifinala contra Petrei Kvitova de la Madrid. Este pentru prima data când jucătoarea noastră se califică în finala unui turneu Premier Mandatory.

Primul set a fost decis la tiebreak, pe care jucătoarea din Cehia şi l-a adjudecat cu scorul de 7-4. În setul doi, Kvitova a avut un avantaj de 3-1 la game-uri, însă Simona a revenit şi şi-a trecut în cont următoarele cinci game-uri, câştigând setul cu 6-3.

În decisiv, Simona a realizat primul break încă din începutul setului, al doilea venind în game-ul şapte. Setul trei s-a încheiat cu scorul de 6-2 pentru reprezentanta noastră.

Simona Halep Madrid

 

Meciul maraton dintre Simona şi Petra a durat nu mai puţin de două ore şi 36 de minute. Simona a servit opt aşi şi a avut un procent de 61% mingi câştigate cu primul serviciu. A avut de înfruntat şase puncte de break pe propriul serviciu, dintre care a salvat patru.

Simona Halep blog

Simona va juca mâine finala împotriva câştigătoarei meciului dintre numărul trei mondial, Aga Radwanska, şi numărul nouă mondial, Maria Sharapova.

Match stats Simona Blog

Foto via Mutua Madrid Open Facebook şi @TennisTV. Statistici via @TennisTV.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.